Adam Marušić / Foto: WWW.DAILYMAIL.CO.UK
26/05/2023 u 22:50 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Problem za Crnu Goru, Marušić ne igra protiv Mađara

Član Lacija morao da operiše prepone

Selektor Miodrag Radulović, saopštiće spisak igrača za meč protiv Mađarske u trećem kolu kvalifikacija za šampionat Evrope u ponedeljak 29. maja, a već sada je jasno da će ključni problem u jako važnom meču biti povrede.

Crna Gora je u prvom kolu pobijedila Bugarsku u gostima sa 1:0, poražena je poslije dobre igre protiv Srbije na svom terenu sa 2:0, a 17. juna u Podgoricu stiže Mađarska.

Problemi sa povredama su veliki. Izvjesno je da u sastavu tima neće biti Adama Marušića, Stefana Savića, a pod velikim znakom pitanja su Sead Hakšabanović, Vukan Savićević, Vladimir Jovović, Viktor Đukanović….

Jedan od najboljih defanzivaca planete, Stefan Savić je slomio prst, šanse su minimalne da bude u timu, a Adam Marušić je i pored ogromne želje, koja nikada nije bila sporna, morao da se podvrge hiruškom zahvatu prepona, a ovu vijest je objavio Lacio.

Sezona je završena za Adama Marušića, sigurno ga neće biti u timu protiv Mađarske, a u ovom momentu ostaje jedino da vihornom defanzivcu poželimo što brži oporavak, jer se kvalifikacije nastavljaju i poslije Mađarske.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:57