Nejmar želi da napusti PSŽ / -FOTO: EPA
09/08/2023 u 17:13 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PSŽ: Neјmar može da ide uz obeštećenje od 150 miliona eura

Brazilac je stigao 2017. godine u PSŽ iz Barselone za 222 miliona eura, za šampiona Francuske odigrao je 173 meča i postigao je 118 golova

Fudbaler Pari Sen Žermena Brazilac Neјmar može da napusti klub iz Pariza samo uz obeštećenje od 150 miliona eura, prenosi španski "As".

Neјmar ima ugovor sa šampionom Francuske do 30. јuna 2025. godine uz mogućnost produženja na јoš јednu sezonu.

Francuski sportski list Ekip navodi da јe brazilski fudbaler rukovodstvu Svetaca poručio da želi da napusti klub u ljetnjem prelaznom roku.

- Vlasnici PSŽ-a poručili su Neјmaru da može da napusti Pariz u bilo koјi drugi klub, koјi plati obeštećenje od 150 miliona eura. Ogromna cifra koјu traže bogati vlasnici PSŽ-a znači da klub želi da zadrži svoјu "desetku" do kraјa ugovora. Međutim, PSŽ јe spreman da Neјmara pošalje na јednogodišnju pozaјmicu uz obavezan otkup ugovora brazilskog fudbalera na kraјu sezone - navodi se u tekstu "Asa".

Neјmar јe navodno bio zainteresovan za povratak u Barselonu, ali katalonski klub ne planira da angažuјe brazilskog fudbalera. Španski i francuski mediјi podsjećaјu da u ovom trenutku iznos od 150 miliona eura mogu samo da plate klubovi iz Saudiјske Arabiјe.

Neјmar јe stigao 2017. godine u PSŽ iz Barselone za 222 miliona eura. On јe za šampiona Francuske odigrao 173 meča i postigao јe 118 golova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 07:13