Optimista: Stefan Savić / -FOTO: FSCG
06/09/2023 u 18:17 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Savić: Kvalitet je na našoj strani

Vjerujem da ćemo uspjeti da odgovorimo izazovima i da ćemo se u Podgoricu vratiti trijumfalno i onda se u miru pripremati za nedjeljni meč sa Bugarskom – istakao je defanzivac Atletiko Madrida

(od našeg izvještača iz Kaunasa)

 

Defanzivac crnogorske reprezentacije i član madridskog Atletika Stefan Savić optimista je uoči sjutrašnjeg gostovanja Litvaniji. Jedan od našiih najboljih igrača kazao je danas crnogorskiom medijima da vjeruje u osvajanju kompletnog plijena na ovom susretu.

-Imali smo dosta vremena da se pripremimo. Ono što raduje jeste da smo došli u dobroj fizičkoj spremi. Utakmica je jako važna i vjerujem da ćemo ispuniti cilj i sa tri boda se vratiti kući – kazao je Savić koji je dodao da se kompletna ekipa fizički veoma dobro osjeća.

-Ja se osjećam odlično, odradio sam kompletne pripreme. Ekipa takođe izgleda dosta dobro i to uliva povjerenje da možemo odraditi dobro ovo okupljanje.

image
-FOTO: FSCG

Šta može da presudi u ovoj utakmici?

-Uz kvalitet treba da presudi i motiv, a mi ga svakako imamo. Iako su Litvanci izgubili sve šanse za EURO sigurno da će biti maksimalno spremni i željni dobrog rezultata. Ipak, smatram da je kvalitet je na našoj strani i vjerujem da će to i presuditi. Napadači su u svojim klubovima su dobro otvorili sezonu što nas sigurno raduje, s obzirom na to da smo u minulim utakmicama imali problema s efikasnošću. Vjerujem da ćemo uspjeti da odgovorimo izazovima i da ćemo se u Podgoricu vratiti trijumfalno i onda se u miru pripremati za nedjeljni meč sa Bugarskom – poručio je Stefan Savić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:33