Radulović i Savić / -FOTO: DAN
19/11/2022 u 18:31 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Savić: Sve za dobar rezultat

Kapiten Crne Gore bio je na konferenciji za novinare u Ljubljani itekako raspolažen

Od izvještača "Dan-a" iz Ljubljane

Kapiten Crne Gore Stefan Savić bio je na konferenciji za novinare i te kako raspolažen. As madridskog Atletika je rekao da se nada dobrom rezultatu u ovoj utakmici.

-Još jedna provjera, posljednja pred start kvalifiakcija za EP. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti dobar rezultat. Selektor će pružiti šansu igračima koji nijesu igrali mnogo ranije, ali ćemo učiniti sve da se domognemo dobrog rezultata - rekao je Stefan Savić.

Slovenija je u četvrtak uveče pobijedila Rumuniju u gostima, a upravo taj meč tjera na dodatni oprez.

-Radio je stručni štab analizu, mi ćemo vidjeti detalje. Znamo da su odigrali kvalitetno, mada je i Rumunija promašila dobre šanse. Samim tim što su pobijedili u gostima govori da se radi o kvalitetnoj reprezentaciji. Šeško je talentovan i u fokusu je javnosti, tu je moj saigrač Oblak, kao i mnogo kvalitetnih igrača.

Savić je potom rekao da se čuo sa Oblakom uoči ove utakmice.

-Prvi put igramo jedan protiv drugog. Nećemo tako biti dobri na terenu, kao van njega -kazao je Savić i potom dodao:

-Odmah sam, nakon utakmice sa Slovacima, dobio poruku od njega. Poručio sam mu da se spremi za našu utakmicu i da pogleda moje klipove sa tog susreta – u šaljivom tonu je rekao Stefan Savić.

-Biće interesantno gledati, imaću mini pauzu da napunim baterije. Dosta je jakih reprezentacija, navijaću za sve naše komšije, od Srbije do Hrvatske. Svi se mi na Balkanu poznajemo, ja svima iz okruženja želim sve najbolje. Brazil, Argentina su najjači, Francuze ne treba otpisati, a Srbija može da iznenadi. Vidjećemo, fudbal je čudna igra, može svašta da se desi - istakao je na kraju Stefan Savić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:44