Son Heung-min / EPA-EFE-FOTO: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
02/11/2022 u 22:41 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Son mora na operaciju, neizvjestan nastup u Kataru

Napadač Totenhema se povrijedio protiv Marseja

Dan nakon što se Hjeon-Min Son povrijedio u duelu sa Olimpikom iz Marseja u Ligi šampiona bilo je jasno da je neizvjestan njegov nastup protiv Liverpula u nedjelju.

Sada je sasvim sigurno da neće biti na terenu, jer mora na operaciju.

Reprezentativac Južne Koreje će morati na operaciju kako bi bio riješen problem frakture koja je nastala ispod njegovog lijevog oka, potvrdio je Totenhem.

Son se povredio u sudaru sa Šanselom Membom i ako je jasno da ga neće biti na terenu u nedelju, sada je važnije pitanje koliko će oporavak ukupno trajati.

U Južnoj Koreji se nadaju da će moći da nastupi na predstojećem Svjetskom prvenstvu, ali sada je i to pod ozbiljnim znakom pitanja.

"Klub može da potvrdi da će Hjeon-Min Son biti podvrgnut operaciji kako bi bila stabilozovana fraktura ispod i oko njegovog lijevog oka. Reprezentativac Južne Koreje zadobio je povredu u pobjedi protiv Olimpika iz Marseja u Ligi šampiona u utorak uveče. Nakon operacija, Son će uz nadzor naših ljekara proći proces oporavka i rehabilitacije, a ljekari će dati svoje procjene kada za to dođe vrijeme“, poručili su iz Totenhema.

Južna Koreja prvi meč na Mundijalu igra protiv Urugvaja 24. novembra.

Uz ove dvije selekcije, u Grupi H su još Portugal i Gana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 21:48