Vasilije Radenović / -FOTO: NK GOŠK GABELA
02/07/2023 u 10:50 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vasilije Radenović karijeru nastavlja u GOŠK-u iz Gabele

Dosadašnji defanzivac Petrovca potpisao ugovor sa ekipom iz Bosne i Hercegovine

Dosadašnji fudbaler Petrovca Vasilije Radenović, karijeru nastavlja u Bosni i Hercegovini. Iskusni defanzivac potpisao je ugovor sa tamošnjim premijerligašem, ekipom GOŠK iz Gabele, koji je crnogorskog internacionalca prestavio kao veliko pojačanje.

- Nakon dvije uzastopne sezone u Crnoj Gori, odlučio sam se za promjenu sredine i za mene jedno novo iskustvo. Sa velikim zadovoljstvom mogu reći da sam došao u GOŠK, kontaktirali su me čelnici kluba i kada su mi rekli da žele da me vide u njihovom klubu brzo smo se dogovorili. Ovo je za mene jedno novo iskustvo, Premijer ligu BiH veoma poštujem i cijenim i sa velikim nestroljenjem očekujem nove izazove. Nadam se da ću opravdati očekivanja svih ljudi u klubu kao i svoja naravno. Ovim putem bih se zahvalio svim ljudima koji su bili uz mene u periodu ovog prelaznog roka, kao i svim ljudima koji su uticali na to da postanem član GOŠK-a  - rekao je za „Dan“ Vasilije Radenović.

Dvadesetdevetogodišnji štoper je uz Petrovac nastupao još za Jezero, BSK Borču, Kolubaru, Lovćen, Dečić, Proleter, Zarkovo, Brodarac, njemački Lihtenauer i Jagodinu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 23:07