Fenerbahče slavio na teškom gostovanju / -FOTO: FC FENEBAHCE
18/03/2024 u 08:21 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Navijači Trabzona nakon meča napali igrače Fenerbahčea

Igrač kluba iz Istanbula Oseji-Samjuel se pesničio sa huliganima u pokušaju da zaštiti svoje saigrače, a strijelac pobjedosnog gola Miši Batšuaji je šutirao jednog navijača domaćih

Fudbaleri Fenerbahčea savladali su sinoć Trabzon u gostima sa 3:2, u dramatičnom derbiju 30. kola Superlige Turske. Fenerbahče, u čijem dresu nastupa kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić, na taj način je ostao na minus dva u odnosu na lidera Galatasaraj i ova dva tima će do kraja voditi žestoku borbu za titulu. Utakmica u Trabzonu je sama po sebi bila triler, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka se pretvorila u horor, jer su navijači domaćeg tima napali goste iz Istanbula.

Igrači Fenera proslavljali su trijumf kada su na teren utrčali navijači Trabzona koji su se željeli da se obračunaju sa njima. Tada je i nastao opšti haos, igrač kluba iz Istanbula Oseji-Samjuel se pesničio sa huliganima u pokušaju da zaštiti svoje saigrače, a strijelac pobjedosnog gola Miši Batšuaji je šutirao jednog navijača domaćih.

Prema pisanju tamišnjih medija, golman Fenerbahčea Dominik Livaković je u završnici utakmice pogođen predmetom koji je bačen sa tribine, a nakon utakmice ga je jedan navijač domaćeg tima udario  u glavu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:56