Dragan Stojković / EPA-EFE-FOTO: EPA/ROBERT HEGEDUS
18/03/2024 u 12:50 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vlahović i Nastasić preskaču Rusiju i Kipar

Selektor Dragan Stojković potvrdio da ostaje na klupi „orlova“ do 2026.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković kazao je danas na konferenciji za novinare da Matija Nastasić iz privatnih razloga ne dolazi na okupljanje nacionalnog tima. Takođe, selektor „orlova“ je rekao je da u mečevima sa Rusijom i Kiprom neće moći da računa ni na napadač Juventusa Dušana Vlahovića.

-Nastasić je iz privatnih razloga otkazao, neću da ulazim u problematiku privatnosti. Po objavljivanju je zvao i zahvalio se. Ja razumem i to je to.  Ne dolazi ni Vlahović,  ima strahovite bolove u leđima, razgovarali smo juče. Bio je pod terapijama i ljekovima, nekako su ga spremili da odigra utakmicu. Bolovi su veliki, htio je da dođe, ali zaista igračima vjerujem i nema potrebe da se maltretira. Bolje da ga boli sada nego u junu. Tada će nam biti potrebniji – istakao je selektor Srbije Dragan Stojković, a prenose beogradski mediji.

Stojković je potom potvrdio da ostaje na klupi „orlova“ do 2026.

- Dragan Stojković će ostati selektor do 2026. godine i sve je dogovoreno.

-Sve smo dogovorili. Srbija je uvijek bila na prvom mjestu. Sve razgovore koje sam imao o nekom mom angažovanju su ostali po strani jer je fudbalska reprezentacija prioritet. Pronašli smo zajednički jezik i nadam se da ćemo postizati dobre rezultate. Mogao sam da odem pod boljim finansijskim uslovima, mislim na klupski fudbal, ali nisam, zna se šta je prioritet – dodao je Stojković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:32