Владимир Вулетић / - Фото: ФК Партизан
30/11/2021 u 17:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вулетић: Партизан је под окупацијом, играче им доводи БИА

Владимир Вулетић, члан Скупштине ФК Партизан и некадашњи потпредсједник клуба, ексклузивно jе за телевизију "Нова" говорио о стварима коjе ће озбиљно уздрмати црно-бијеле и српски фудбал

- Партизан jе под окупациjом, то jе клуб коме играче доводи и одводи Безбједносно информативна агенциjа (БИА) на челу са слугом Милошем Вазуром, клуб коjи се одриче и смјењуjе потпредсједника само зато што то захтијева предсједник државе, клуб коjи игра танго у двоjе са Звездом и клуб коjи неће освоjити титулу - оштро ће бивши функционер Партизана.

Владимир Вулетић тврди да Милош Вазура, генерални директор Партизана, продаjе играче, да у Скупштини сједе звездаши, као и да jе БИА наредила да се доведе Милан Смиљанић.

Вазура jе негирао кривицу по кривичноj приjави поднијетоj због злоупотребе положаjа, а терети се да jе Бициклистичком клубу Партизан помогао да задржи 2,4 милиона динара коjе jе требало да врати Граду Београду.

- Милош Вазура jе jедино одговорно лице у ФК Партизан и нико други ниjе могао да буде позван по том питању. Повезаност између Фудбалског и Бициклистичког клуба, или било коjе друге секциjе, нешто jе што се односи на тренутно нелегално стање у JСД Партизан. Већ годину и по дана немамо предсједника, нити Управни одбор, а особе коjе обнашаjу те нелегалне функциjе у потпуности, врше кривично дјело злоупотребе службеног овлашћења и наравно сукоба интереса. Наши органи коjи су се позабавили jедним занимљивим случаjем, али периферним у доброj мјери, ћуте и затвараjу очи на чињеницу да у JСД Партизан предсједник Милорад Вучелић више од годину и по дана обнаша функциjу потпуно незаконито и противно свих статутарних правила, будући да му jе мандат истекао прије више од 18 мјесеци. Чињеница jе да оваj износ новца (2,4 милиона динара, прим.аут) ниjе износ коjи по правилу присваjа jедан човјек. То jе прилично мали износ у свијету фудбала, око 18.000 еура jе у питању, Милош Вазура само плату има од 5.000 еура мјесечно, а има према уговору и све премиjе као играчи за осваjање било ког бода у Европи, за осваjање трофеjа - открио је Вулетић за Нову.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:41