Milan Vušurović / -FOTO: FSCG
08/04/2023 u 10:44 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vušurović: Na pobjedu u Danilovgradu

Ispred sebe imamo cilj, to je Evropa i ja se nadam da možemo to da ostvarimo – rekao je krilni napadač Tuzana

Fudbalere Dečića, nakon remija sa Mornarom (1:1), sjutra čeka gostovanje u Danilovgradu. Meč je izuzetno važan za ekipu iz Tuzi, jer može biti preokretnica za finiš sezone, u kojem ova ekipa cilja plasman na međunarodnu scenu.

Krilni napadač Dečića Milan Vušurović rekao je uoči meča sa Iskrom da će njegova ekipa probati da ostvari pobjedu.

-Veoma motivisani idemo na gostovanje u Danilovgrad, jer želimo da prekinemo niz od pet uzastopnih remija i ostvarimo pobjedu. Taj trijumf nam je neophodan, kako bismo ušli u formu pred finiš sezone i polufinale kupa. Ispred sebe imamo cilj, to je Evropa i ja se nadam da možemo to da ostvarimo – rekao je Milan Vušurović.

U prethodnom meču sa Mornarom, Vušurović je bio strijelac za Dečić, što je bio njegov prvjenac ovog proljeća. Nekadašnjeg igrača Lovćena i Budućnosti nije bilo na startu drugog dijela u ekipi, ali se dolaskom novog trenera ustalio u ekipi.

-Nisam bio u dobrom odnosu sa prethodnim trenerom Gaćinovićem, nije ni bilo u ekipi. Međutim, dolaskom novog stratega se to promijenilo. Mislim da ekipa sada djeluje mnogo bolje, polako hvatamo ritam i vjerujem da ćemo u finišu sezone biti još bolji. Zadovoljan sam zbog gola koji sam postigao u prethodnom kolu i vjerujem da ću svojim partijama doprineti što boljim rezultatima kluba – istakao je Milan Vušurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. maj 2024 11:32