Sa promocije Željka Petrovića / -FOTO: WWW.MERIDIANBETSPORT.BA
06/01/2024 u 18:33 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zrinjski predstavio Željka Petrovića

Ponosan sam što sam trener u klubu koji u kompletnoj regiji ima jednu ogromnu reputaciju – istakao je crnogorski strateg

Šampion Bosne i Hercegovine Zrinjski, danas je na zvaničnoj pres konferenciji za medije predstavio novog šefa stručnog štaba - Željka Petrovića. Crnogorski strateg će „plemiće“ predvoditi u predstojećoj polusezoni, a na predstavljanju je istakao da je svjestan da ih čeka težak zadatak.

-Uvijek sam imao teške zadatke, i kao igrač sam mora dosta da trčim, prvo za Savićevićem i Mijatovićem pa onda za Bobanom i za Šukerom, ali sam se uvijek izvlačio na znanje i na borbu. Ipak, prvo što bih istakao je to da sam ponosan što sam trener klubu koji u kompletnoj regiji ima jednu ogromnu reputaciju. Zrinjski je osmostruki prvak države, osvajač dva Kupa BiH i klub koji je napravio iskorak igranja u Evropi. To je za veliko poštovanje, ne samo za rukovodstvo kluba, ali i za sve trenere koji su radili tokom ovih godina – rekao je Petrović, a prenosi „meridanbetsport.ba“.

Petrović je potom dodao da je oduševljen načinom kojim je dočekan u Mostaru.

-Poznajem neke trenere koji su ovdje radili, to su moji prijatelji i ja sam u kontaktu sa njima u vezi svega. Svi znate kako je Zrinjski počeo, od -10 da ne pretjerujemo, a došli su do toga da su kolektiv koji se mnogo cijeni. Sjećam se kada sam bio gost Utrehta i kada ih je Zrinjski izbacio, ja sam već tada rekao da ih treba biti sramota jer jedan njihov igrač košta kao čitava ekipa Zrinjskog koji je u tom momentu pokazao o kakvom se timu radi – poručio je Željko Petrović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:32