Предомислио се - Единсон Кавани (Ман Ј) / EPA-EFE-PETER POWELL
01/05/2021 u 16:31 h
Igor ĆulafićIgor Ćulafić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Единсон Кавани остаје на Олд Трафорду

Очигледно да је овај учинак и добра партија против Роме била одлучујућа за челнике клуба по питању повјерења у искусног нападача - амерички спортска мрежа ЕСПН јавља да је Ел Матадору понуђен нови уговор
Одлична игра у другом полувремену била је довољна да Манчестер Јунајтед у првој утакмици полуфинала Лиге Европе убједљиво (6:2), савлада Рому на Олд Трафорду. Тим тријумфом Црвени Ђаволи готово да су обезбиједили учешће у финалу овог такмичења које се игра у Гдањску.
Јунак тог меча и преокрета у другом полувремену био је Единсон Кавани - постигао је два поготка чиме је дошао до бројке од 11 голова у 13 утакмица против Вучице. Кавани је изборио и једанаестерац који је реализовао Бруно Фернандеш.
Очигледно да је овај учинак и добра партија против Роме била одлучујућа за челнике клуба по питању повјерења у искусног нападача - амерички спортска мрежа ЕСПН јавља да је Ел Матадору понуђен нови уговор. Но, познато је да се Кавани размишљао гдје ће наставити каријеру након ове сезоне - многи медији су јављали да је он изразио жељу да се пресели у Јужну Америку у редове Боке Јуниорс. Међутим, врло брзо је стигла изјава менаџера Јунајтеда:
- Кавани зна шта ја мислим. Желим да остане са нама још једну сезону. Одушевљен сам ониме што показује, очигледно је да се враћа у форму иако је пропустио много тренинга, рекао је Оле Гунар Солскјер.
Према наводима ЕСПН - а Единсон Кавани ће пристати да продужи уговор и остаће на Олд Трафроду још годину дана.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 19:09