Будвани раде са младим снагама / - фото: ФК Будва
07/05/2021 u 18:12 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ФК Будва: Такмичење на Југу нерегуларно

Будвани имају проблеме већ у дебитантској сезони у најнижем рангу црногорског фудбала. У саопштењу достављеном нашој редакцији, тврде да је фудбалски клуб Цетиње фаворизован

Из фудбалског клуба Будва тврде да је такмичење у Удружењу клубова група Југ нерегуларно. Будвани у саоштењу достављеном нашој редакцији наводе да је фудбалски клуб Цетиње фаворизован.

Приморани смо да упутимо саопштење широj jавности послије утакмице са ФК Цетиње у 24. колу лиге Удружења клубова група Jуг и укажемо на неспортска дешавања током сезоне 2020/21. Изгледа да је тако годинама уназад, када нисмо били учесници, јер у свим клубовима влада незадовољство. Увjерили смо се након јучерашње утакмице да у фудбалу ниjе важно како радиш, да ли си бољи на терену, већ jе битно ко има већу моћ ван терена. Ту мислимо на судиску организациjу група Југ и комесара за суђење коjи jе стицаjем околности уско повезан са ФК Цетиње, а о чему се годинама уназад ћути. Да ли је случајност да је њихова екипа повлашћена у такмичењу (такмичи се нерегуларно), да сваки њихов противник долази хендикепиран због картона и игра без неколико играча, затим да се искључују противнички играчи и свирају једанаестерци у корист Цетиња када нема позитиван резултат? На састанку клубова је обећано да ће арбитри из вишег ранга дијелити правду на дербијима. Наравно, те судије нисмо дечекали – тврде из Будве.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 11:28