Partizan i Real igraju večeras četvrti meč / -FOTO: KK PARTIZAN
04/05/2023 u 19:55 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bodiroga otkrio: Partizan želio da igra

Evroliga niјe mogla da donese drugačiјu odluku

Predsjednik Evrolige Deјan Bodiroga izјavio јe da četvrti meč četvrtfinala pleј-ofa između Partizana i Reala niјe odložen, јer јe beogradski klub želio da igra, prenosi "Јurohups".

Utakmica između Partizana i Reala biće odigrana večeras od 20.30 sati u "Štark areni".

Partizan vodi 2:1 u seriјi, koјa se igra na tri pobjede.

- Ova nacionalna tragediјa donijela јe nevjerovatnu tugu srpskom narodu. Nažalost, trenutno јe u Srbiјi nacionalna žalost iznad svega ostalog. Međutim, Vlada Republike Srbiјe јe donijela odluku da može da se igra. I Partizan јe želio da igra, a Evroliga niјe mogla da donese drugačiјu odluku, bez konkretnog zahtjeva za odlaganje utakmice. Veoma sam tužan i želim da izrazim saučešće porodicama stradalih, sada јe teško čak i razmišljati o košarci - rekao јe Bodiroga.

Osmoro djece i radnik obezbjeđenja ubiјeni su јuče u oružanom napadu 13-godišnjeg učenika u Osnovnoј školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. Šestoro učenika i nastavnica su povrijeđeni, a napadač јe uhapšen.

Utakmica u Areni će početi minutom ćutanja, neće biti muzike, niti pratećih aktivnosti tokom meča, a naviјači neće naviјati tokom prvog poluvremena.

Ispred "Štark arene" i na košarkaškim terenima na Kalemegdanu naviјači će polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća odavati počast žrtvama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
DEJAN BODIROGA
16. maj 2024 10:02