Andrej Žakelj optimista / -FOTO: ABA
15/03/2024 u 14:39 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budućnost Voli favorit protiv Borca

Utakmica 23. kola ABA lige sjutra veče u "Morači" u 19 časova

Košarkaši Budućnosti korak po korak idu ka završnici ligaškog dijela takmičenja u ABA ligi, sa realnim izgledima da stignu do drugog mjesta i prednosti domaćeg parketa sve do finala plej-ofa. Šampion Crne Gore je izgubio dosta mečeva na jednu loptu, pa je ostao bez mjesta u nokaut fazi Evrokupa, a ostao je i bez trofeja u Kupu Crne Gore, tako da je sada fokus na regionalno takmičenje.

U prošlom kolu su Podgoričani slavili protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani, a uoči duela sa ekipama Borca i Partizana na svom parketu, odnosno FMP Železnika i SC Derbija u "gostima", imaju pobjedu više u odnosu na Partizan, koji do kraja sezone nema pravo na grešku, ako želi, a sigurno je da želi drugo mjesto.

Andrej Žakelj i njegovi izabranici idu korak po korak, a prvi naredni je Borac. Utakmica je na programu sjutra veče u "Morači" sa početkom u 19 časova.

-Do kraja sezone svaka utakmica novi prefiks biti ili ne biti. Borac je u prošlom kolu propisno namučio Partizan, bio je blizu iznenađenja i pobjede. Međutim, igramo na našem parketu, favoriti smo, ali ćemo spomenutu ulogu morati da opravdamo na parketu. Mi se pitamo, rekao je strateg Podgoričana Andrej Žakelj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:19