KSCG širi krug partnera / -SASAMATIC
01/02/2024 u 14:26 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DekorIva CO novi partner KSCG

Sponzorski ugovor potpisali su predsjednica KSCG Jelena Dubljević i Milka Mićković, izvršni direktor kompanije DekorIva CO

Košarkaški savez Crne Gore nastavlja da širi partnerstva - tim povodom danas je potpisan novi sponzorski ugovor i to sa kompanijom DekorIva CO doo Nikšić.

Na taj način Savez nastavlja da širi krug partnera, a sve u cilju boljeg i stabilnijeg funkcionisanja u narednom periodu.

Sponzorski ugovor potpisali su predsjednica Košarkaškog saveza Jelena Dubljević i Milka Mićković, izvršni direktor kompanije DekorIva CO.

-Inače, DekorIva je od osnivanja u kontinuitetu radila i radi na razvoju i praćenju najnovijih dostignuća u domenu proizvodnje kvalitetnog namještaja i opremanja svih vrsta enterijera, uvođenju sofisticirane tehnologije proizvodnje, opremanju najsavremenijim mašinama vodećih evropskih proizvođača neophodnih za kompletnu i kvalitetnu obradu punog drveta, izradu i montažu namještaja. Ova kompanija prisutna je na tržištu Crne Gore i okruženja, a na tržištu poznata po profesionalnom pristupu, konkurentnosti, poštovanju rokova, sigurnim isporukama, kao i dobrim međuljudskim odnosima, saopšteno je iz KSCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:22