Sa potpisivanja ugovora / -FOTO: KSCG
23/01/2024 u 13:00 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jugopetrol novi sponzor Košarkaškog saveza Crne Gore

Jednogodišnji ugovor potpisali su izvršni direktor Jugopetrola Vasilis Panagopoulos i predsjednica Košarkaškog saveza Jelena Dubljević

Košarkaški savez nastavlja da širi partnersku mrežu – od danas kompanija Jugopetrol AD, EKO bezinske stanice novi je sponzor KSCG.

Jednogodišnji ugovor potpisali su izvršni direktor Jugopetrola Vasilis Panagopoulos i predsjednica Košarkaškog saveza Jelena Dubljević.

Predsjednica KSCG još tokom izborne trke za čelnu funkciju Saveza najavila je nekoliko značajnih olakšica za klubove, među kojima su i besplatni putni troškovi klubovima Lige mladih za gostovanja. Upravo zbog toga je i došlo do saradnje između Jugopetrola i KSCG.

-Od prvog dana kada sam stupila na ovu funkciju najavila sam da će prioritet biti da nađemo nove sponzore, kako bi finansijska konstrukcija bila mnogo bolja i samim tim omogućili lakše fukcionisanje. Nakon što smo produžili sponzorski ugovor sa kompanijom M-tel, cilj je bio da se traže novi partneri, kako bi sve planirano mogli da sprovedemo u djelo. Najavila sam još ranije da ćemo pomoći klubovima u više segmenata, a jedna veoma važna stvar jeste da će učesnici Lige mladih imati besplatne putne troškove za gostovanje. U realizaciji tog plana pomogla nam je komplanija Jugopetrol, sa kojom je danas potpisan sponzorski ugovor na obostrano zadovoljstvo. Kao društveno odgovorna kompanija, koja je već dala značajan doprinos razvoju sporta, sigurna sam da je ovo samo početak naše uspješne saradnje -kazala je Dubljević.

Izvršni direktor kompanije Jugopetrol Vasilis Panagopoulos poručio je da je veliko zadovoljstvo što su od danas partneri naše kuće košarke.

-Sa zadovoljstvom želim da saopštim da Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, ulaze u partnerstvo sa Košarkaškim savezom Crne Gore, čime potvrđujemo našu posvećenost unaprijeđenju sportske izvrsnosti. Ova saradnja ne samo da predstavlja dokaz naše predanosti razvoju košarke u Crnoj Gori, već označava i nastavak naše snažne podrške sportu, nakon značajnog partnerstva sa Crnogorskim olimpijskim komitetom. Kao dio ove posvećenosti, EKO brend nastavlja aktivno podržavati nacionalne košarkaške selekcije na međunarodnom nivou. Radujemo se uspješnoj saradnji, koja će doprinijeti daljem uspjehu crnogorske košarke kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou – kazao je Panagopoulos.

Ispred KSCG potpisivanju ugovora prisustvovali su generalni sekretar Darko Ivanović, direktor Dragan Vukčević, selektor muške reprezentacije Boško Radović i pravnica Olgica Borovinić, kao i predstavnica kompanije Jugopetrol Sara Ivanović Božović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:47