Kenan Kamenjaš / -SRDJAN BOLJEVIC
08/05/2024 u 14:49 h
T.B.T.B.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kamenjaš: Nadam se pobjedi u Beogradu

Košarkaši Budućnost Volija savladali su sinoć u Podgorici Partizana 74:73 i tako izjednačili na 1:1, u polufinalu plej-ofa ABA lige

 

Odluka u putniku u finale na megdan Crvenoj zvezdi pošće u petak u "Beogradskoj areni". Kenan Kamenjaš je sa 12 poena bio drugi strijelac svoje ekipe, ali je u samom finišu promašio dva slobodna bacanja, nakon kojih su košarkaši Partizana imali šansu da poentiraju za pobjedu, ali je nijesu iskoristili.

-Znali smo da će utakmica biti uzbudljiva. Igrali smo na pravi način, sa dosta kontakta i energije u odbrani. Iz odbrane smo dali dosta lakih poena. Na kraju je trener nacrtao akciju za Megija, ali se desilo da sam ja ostao sam, pa sam morao da odlučim. Nisam se osjećao najbolje sa linije za slobodna bacanja, šutirao sam 7-2, izvinjavam se navijačima na uzbudljivoj završnici, na svemu što sam priredio. Ali, pobjeda se piše, a igra briše. Idemo u Beograd da pokušamo da iznenadimo, rekao je Kamenjaš. -Kad smo stekli devet poena prednosti, Partizan se brzo vratio. Ušli smo u uzbudljivu završnicu. Znali smo da se ne smijemo opuštati. Normalno je da dolazi do padova u igri, ali smo utakmicu završili na najbolji način, rekao je Kenan Kamenjaš.

Centar Podgoričana prepušta ulogu favorita "crno-belima" u majstorici polufinala plej-ofa u Beogradu.

-Partizan je favorit, pogotovo u Beogradu. Ali, oni su pod pritiskom. Mi moramo dobro da se odmorimo i pripremimo. Idemo rasterećeno, ali sa najvišim mogućim ciljem, a to je da pobijedimo. Sanjamo pobjedu, nećemo se predati. Idemo da se borimo do posljednjeg minuta, da svi pružimo maksimum, pa ćemo da vidimo za šta će to biti dovoljno. Nadam se pobjedi, rekao je Kamenjaš.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 01:32