Kenan Kamenjaš / -FOTO: ABA LIGA
01/03/2024 u 16:13 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kamenjaš pred Igokeu: Favoriti smo i to moramo pokazati na našem terenu

Budućnost Voli u ponedjeljak dočekuje Igokeu

Predstojećeg vikenda nakon reprezentativne pauze nastavlja se ABA liga, a košarkaši Budućnost Volija u ponedjeljak (19.00) će ugostiti Igokeu. "Plavi" su jasno favoriti na svom terenu. 

- Vratili smo se nakon reprezentativne pauze i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i u jakom tempu kao prije pauze, kada je u pitanju ABA liga. Sigurno da nas očekuje jedna dobra utakmica protiv Igokee, u ovom trenutku mi smo favoriti i to moramo pokazati na našem domaćem terenu - kazao je Kenan Kamenjaš.

Reprezentativac BiH vjeruje da će ekipa nastaviti sa dobrim partijama.

- Svi znaju da želimo da ostanemo na drugom mjestu i da imamo prednost domaćeg terena i u polufinalu plej ofa. Imamo dobar raspored u nastavku takmičenja, dolazi nam direktni rival za drugu poziciju, imamo susret sa Partizanom u našoj Morači i vjerovatno će taj susret odlučivati o drugoj poziciji. Ipak, i drugi mečevi su važni kao i taj protiv Partizana jer nemamo luksuz da izgubimo druge mečeve jer samim tim i gubimo prednost. Očekuje nas i težak meč u Ljubljani, već iduće kolo nakon Igokee i mislim da imamo dobru šansu da održimo drugu poziciju, da odbranimo prednost domaćeg terena do finala - istakao je Kamenjaš.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 04:00