Marija Baošić optimista / -FOTO: ŽKK BUDUćNOST BEMAKS
05/03/2024 u 11:13 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Košarkašice Budućnost Bemaxa sjutra gostuju Partizanu

Podgoričanke su odavno osigurale vizu za fajnal for Jadranske WABA lige, a pobjedom u Beogradu bile bi prve uoči završnog turnira

Košarkašice Budućnost Bemaksa otputovale su danas za Beograd, gdje će sjutra u 18 časova u dvorani,,Ranko Žeravica" gostovati Partizanu u posljednjem ligaškom kolu Jadranske WABA lige.

Podgoričanke su odavno osigurale vizu za fajnal for, a pobjedom u Beogradu bez obzira na ishod večerašnjeg meča Celje – Sloga, bile bi prve uoči završnog turnira.

Sa druge strane, Partizan, baš kao Sloga, Orlovi i Montana nada se još plasmanu među četiri najbolja tima, što dodatno daje draž ovom meču na kraju ligaškog dijela. Sloga i Orlovi imaju skor 5-6, dok Beograđanke poput Montane imaju poraz više.

-Očekuje nas meč protiv Partizana gdje želimo da potvrdimo dobru formu i pobjedom stavimo tačku na ligaški dio, a samim tim na najbolji način napravimo uvertiru za završni turnir. Svjesne smo da neće biti lako, jer Partizan juri pobjedu za prolaz, ali sigurno da ćemo imati veliki motiv da trijumfujemo u Beogradu – kazala je Marija Bašić, plejmejkerka,,plavih".

Partizan je u nedjelju veče poražen od Mege u finalu Kupa Srbije, a već sjutra igraće za prolaz na fajnal for, koji će se treću godinu zaredom održati u Podgorici 23. i 24.marta.

-Znamo da je Partizan nezgodna ekipa, koja ima nekoliko starijih iskusnijih igračica, tako da neće biti lako. Vidjele smo i u Podgorici da Partizan ne želi da se preda, igra do kraja, tako da nas sigurno očekuje zahtjevan duel. Ipak,vjerujem u svoj tim – kazala je Baošić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:08