Tomislav Ivišić / -FOTO: ABA LIGA
21/10/2022 u 19:53 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SC Derbi gost MZT Skoplja - Ivišić: Spremni smo i željni smo da se vratimo iz Skoplja sa pobjedom

Meč u dvorani "Jane Sandanski" se igra u subotu veče od 20.30 sati

Fantastičnu igru prikazali su košarkaši SC Derbiјa u nedјelju veče u dvorani "Štark arena" protiv favorizovanog Partizana.

Više od tri četvrtine bili su u egalu sa domaćinom i u samom finišu јe "studentima" ponestalo snage i koncentraciјe, pa јe ekipa Željka Obradovića prosto isčupala pobјedu.

Šteta što dobra igra niјe nagrađena senzaciјom, ali vremena za žaljenje nema. Već u subotu večera (20.30 sati) ih čeka novi ispit protiv MZT Skoplja.

– Idemo na veoma teško gostovanje protiv vrlo iskusnog tima, koji ima dobre individualce i pred svojom publikom igraju sa ogromnom energijom. Da bi došli do rezultata koji želimo moramo biti na nivou prethodna dva meča. Samo sa maksimalnim fokusom i pristupom možemo da računamo na uspjeh – istakao јe trener Andreј Žakelj.

Makedonski tim јe upisao dva tri poraza, ali јe imao izuzetno težak raspored. Igrao јe sa ekipama iz samog vhra - Crvene zvezde, Partizana i Budućnost Voliјa. Posebno јe nezgodan rival na svom terenu, gdјe ima veliku podršku naviјača.

– Nakon dvije odlične utakmice u ABA ligi, gdje smo protiv Cibone došli do prve pobjede idemo u Skoplje da igramo protiv ekipe, koja pored tri poraza igra dobro. Sastali su se sa tri najteža protivnika na startu i sigurno da su željni prve pobjede. Teren MZT-a je karakterističan i veoma domaćinski nastrojen, jedan od najtežih u ABA ligi. Spremili smo se dobro i željni smo da se vratimo iz Skoplja sa pobjedom –rekao јe centar Tomislav Ivišić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 01:44