Miloš Teodosić / -FOTO: KK CRVENA ZVEZDA
11/07/2023 u 14:02 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zvanično: Miloš Teodosić godinu u Zvezdi

Srpski košarkaš na Mali Kalemgdan stigao iz Virtusa

Košarkaški klub Crvena zvezda ozvaničio je danas najavljeno pojačanje. Nakon dugih pregovora i nekoliko godina povezivanja, Miloš Teodosić se vratio među crveno-bele i potpisao jednogodišnji ugovor.

Teodosić je bivši prvak Evrope sa moskovskim CSKA, ali i osvajač Evrokupa sa Virtusom. Tokom svoje dosadašnje karijere, podigao je čak 20 individualnih priznanja kao najbolji igrač takmičenja, najkorisniji igrač (MVP), član prvih petorki u svim ligama u kojima je nastupao, igrač godine u izboru FIBA i najbolji srpski košarkaš 2016.godine.

Sa reprezentacijom Srbije, čiji je lider bio godinama, osvojio je tri srebrne medalje na EP 2009, SP i OI, 2014 i 2016.godine, a bio je i predvodnik mlađih selekcija Srbije koje su na tri Evropska šampionata osvajale zlatne medalje 2003, 2005 i 2007.godine.

-Potpisom za svoju Crvenu zvezdu, Miloš je ostvario svoju davnašnju želju i konačno zadužio crveno-beli dres voljenog kluba za koji navija od malena. Klub mu se ovom prilikom zahvaljuje na velikoj želji koju je iskazao tokom pregovora u svakom smislu – kako bi došlo do konačnog dogovora i potpisa ugovora na obostrano zadovoljstvo - navodi se u saopštenju kluba

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 04:07