Lalošević - Prodanović / - MINISTARSTVO SPORTA
18/07/2023 u 14:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lalošević i Prodanović razgovarali o finansiranju Komisije za antidoping

Prodanović se zahvalila ministru na kontinuiranoj podršci radu Komisije za antidoping, kao i učešću na međunarodnom sastancima koji su bili od posebnog značaja za pozicioniranje Crne Gore u oblasti antidopinga

Ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević sastao se danas sa direktoricom Komisije za antidoping Oliverom Prodanović povodom realizacije redovnih godišnjih obaveza iz kalendara Svjetske antidoping agencije (WADA), finansiranja rada Komisije za antidoping. Na sastanku su razgovarali i o predstojećem sastanku u oktobru u Parizu a povodom ocjene stanja u Crnoj Gori u oblasti antidopinga.

Lalošević je informisaoProdanović o nedavnom učešću na Svjetskoj UNESCO konferenciji ministara sporta i fizickog vaspitanja u Bakuu, u Azerbejdžanu, gdje je imao susrete sa Markosom Dijazom, predsjedavajućim COP8 Unesco Konvencije o antidopingu.

Prodanović se zahvalila ministru na kontinuiranoj podršci radu Komisije za antidoping, kao i učešću na međunarodnom sastancima koji su bili od posebnog značaja za pozicioniranje Crne Gore u oblasti antidopinga.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 20:33