Sa sastanka u Ljubljani / -FOTO: CSA
22/05/2024 u 18:30 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Evropski partneri uz Crnogorsku sportsku akademiju

Konferencija u Cavtatu biće održana od 3. do 6. aprila 2025. godine, a po svom sadržaju, prema najavama organizatora, biće raznovrsnija od svih ostalih

 

Crnogorska sportska akademija u organizaciji 22. naučne međunarodne konferencije u Cavtatu ponovo će imati partnere sa visoko-obrazovnih i naučnih institucija iz Slovenije i Slovačke, kazao je predsjedavaći konferencije Duško Bjelica.

On je istakao da je nastavak saradnje dogovoren u Ljubljani, a da je u radu sastanka učestvovao i Damir Sekulić, predsjednik naučnog odbora konferencije.

Sa Faulteta sporta iz Prešova u razgovorima su učestvovali prodekan i dekan, Peter Bakalar i Pavel Ruzbarski, dok su Fakultet sporta iz Ljubljane predstavljali prodekan Maja Pajek, Jožef Križaj i Katjuša Radinović.

Konferencija u Cavtatu biće održana od 3. do 6. aprila 2025. godine, a po svom sadržaju, prema najavama organizatora, biće raznovrsnija od svih ostalih.

-U narednih mjesec definisaće se i ostali partneri koji će doprinijeti besprekornoj organizaciji doktorske škole, dva vork šopa kao i više tematskih sesija, rekao je Bjelica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. jun 2024 19:42