Vladimir Gojković / Foto: Vuk Ilić
09/03/2023 u 21:09 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Gojković: I protiv slabijih ekipa, a ne kada igrate sa svjetskim šampionom ne smijete da promašujete dobre šanse

Crna Gora poražena od Španije (10:6) u 2. kolu Svjetskog kupa

Loš početak utakmice protiv Španije odredio je dalji tok, jer je rival poveo 5:0. Nakon toga je za "ajkule" bilo teško d aigraju i stignu prednist rivala

– I protiv slabijih ekipa, a ne kada igrate sa svjetskim šampionom ne smijete da promašujete dobre šanse. Mi smo ih propustili previše u prvom poluvremenu. Rekao sam igračima nakon prve četvrtine da treba da nastave da igraju, ali Španija je indivudualno jaka i kasnije je dala dva, tri gola na taj kvalitet i napavila razliku od četiri gola – rekao je nakon meča Gojković.

U trećem periodu je se došlo do minus dva...

– Imali smo kasnije nekoliko prilika da se vratimo, prišli smo na minus dva, ali je bilo teško, jer nismo mogli da držimo ritam u plivanju kakav je bio u prve dvije četvrtine kada smo stvarali čiste šanse i promašivali – obјasnio je Gojković.

Sliјedi dan odmora za "aјkule", a onda u subotu (17.30) duel sa Srbiјom.

– Moglo je i bolje, ali imamo još tri utakmice. Kako stoje stvari, sa dvije pobjede bismo ostvarili to što želimo - prolaz na finalni turnir. Poznajemo se dobro sa Srbijom, kojoj je ovo prvi nastup sa novim selektorom. Probaćemo da osvježimo igrače, nadam se dobrom rezultatu – optimista јe Goјković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 14:42