Šampion prejak za Pljevljake / -FOTO: RTV CETINJE
25/11/2023 u 22:17 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lovćen preslišao Rudar i osamio se na vrhu

Šampion opravdao ulogu favorita

Nestanak struje na Cetinju prekinuo je derbi na 20 minuta, ali iznenađenјa niје bilo - Lovćen je oprаvdao ulogu favorita protiv Rudara, upisao osmu pobjedu (35:28), i osamio se vrhu tabele SBbet lige.

Šampiona su do trijumfa predvodili Bogdan Petričević sa šest, te Bojan Madžovski i Ivan Perišić sa po pet golova. Kod gostiju Filip Racković bio je najefikasniji sa 12.

U Nikšiću Sutjeska je golom Nikole Radovića u posljednjoj sekundi izbjegla poraz i osvojila bod protiv ekipe Budućnosti - 29:29. Vladan Lončar, Lazar Ćorović, Đorđe Šljukić i Radović postigli su po pet pogodaka Sutjesku, dok je po običaju u timu Budućnosti Edin Beharović bio najefikasniji sa 10.

Pošto je dvorana "Topolica" zauzeta, Mornar 7 je u Beranama bio domaćin istoimenom timu, ali mu to nije bila smetnja da slavi 31:25. Emir Mujić sa osam i Božidar Nikočević sa sedam golova predvodili su Barane do trijumfa, dok je odličan bio i golman Petar Hadžiristić sa 16 odbrana. Nikola Babović sa 11 pogodaka bio je najefikasniji u timu Berana.

U četvrtak Partizan je u Tivtu savladao Brkovo sa 35:18, dok će sjutra tačku na osmu rundu staviti Budvanska rivijera Budva i Jedinstvo (16 časova) u Mediteranskom sportskom centru

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 11:36