Zalet iz Kolašina / -FOTO: OSCG
10/07/2023 u 13:27 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mladi odbojkaši okupili se u Kolašinu

Pripreme za kvalifikacije za U22 Evropsko prvenstvo 2024, koje će održati od 21. do 23. jula u italijanskom Marsikovetereu.

 

Mladi odbojkaši Crne Gore okupili su se u nedjelju u Kolašinu, gdje će i boraviti na pripremama za kvalifikacije za U22 Evropsko prvenstvo 2024, koje će održati od 21. do 23. jula u italijanskom Marsikovetereu. Selektoru Miljanu Boškoviću u radu će pomagati pomoćni trener Jovan Radulović, a selekcija će treninge obavljati u sali Osnovne škole "Risto Manojlović".

Na spisku selektora Boškovića nalaze se - TEHNIČARI: Avram Božović (Budućnost volley), Bogdan Jaćimović (Top volley); KOREKTORI: Vukašin Cimbaljević (Vojvodina, Srbija), Miro Miljanić (Budva), Stefan Femić (Jedinstvo); SREDNJI BLOKERI: Matija Ćinćur (Budva), Nikola Đurović (Jedinstvo), Srđan Petrović (Jedinstvo); PRIMAČI SERVISA: Milan Rovčanin (Jedinstvo), Lazar Cimbaljević (Jedinstvo), Filip Mašković (Budućnost volley), Nikola Vukčević (Top volley), Vasilije Milenković (Budva); LIBERA: Danilo Krivokapić (Budva), Damir Ćatović (Jedinstvo).

Mlađi seniori će u kvalifikacijama igrati u grupi A protiv Italije, Bugarske i Luksemburga.

-Po završetku nacionalnog prvenstva i kraće pauze, došao je trenutak da se okupi reprezntacija U22. Na raspolaganju imamo deset dana za pripreme u Kolašinu. Momci su došli zdravi i motivisani da se pripremimo što bolje za nimalo lake kvalifikacije koje nas očekuju u Italiji. Zahvalio bih se Odbojkaškom savezu Crne Gore koji nam je omogućio idealne uslove boravka i treninga u Kolašinu, kazao je selektor Bošković.

Evropsko prvenstvo mlađih seniora (odbojkaši rođeni 2003. i mlađi) odigraće se od 29. juna do 17. jula 2024. godine u Holandiji. Direktan plasman pored domaćina prvenstva izboriće pobjednici pet grupa kao i dvije najbolje drugoplasirane selekcije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:42