Duško Bjelica / -FOTO: CSA
22/06/2023 u 14:52 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nakon Ljubljane i Osijek partner Crnogorske sportske akademije

Kineziološki fakultet Osijek Sveučilište J. J. Strossmayera je zvanični partner u organizaciji tradicionalne 21. međunarodne naučne konferencije Crnogorske sportske akademije

Nakon Fakulteta sporta Univerziteta u Ljubljani i Kineziološki fakultet Osijek Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku je zvanični partner u organizaciji tradicionalne 21. međunarodne naučne konferencije Crnogorske sportske akademije iz Podgorice koja se održava u Cavtatu od 18. do 21. aprila naredne godine. To je najprestižniji naučni skup u Jugoistočnoj Evropi koji se održava pod slogonaom: "Sport, fizička aktivnost i zdravlje - savremene perspektive".

- Zahvaljujemo se prof. dr. Sci Maji Pajek, prodekanu za nauku Fakulteta sporta Univerziteta u Ljubljani i prof. dr. sci. Vesnici Mlinarević, dekanu KIF iz Osijeka na podršci koju nam pružaju u pripremi naučnog skupa što će nam biti nemjerljiv doprinos u daljem razvoju ove konferencije, kaže prof. dr Duško Bjelica predsjednik Crnogorske sportske akademije i jedan od urednika prestižnih naučnih časopisa "Sport Mont" koji se nalazi u nučnoj citatnoj bazi Scopus i "Montenegrin Jurnal of Sports Science and Medicine" koji se nalazi naučnoj citatnoj bazi WOS.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 07:30