Nijakate očekuje pobjedu u Švedskoj / -FOTO: Luka Stanković
31/01/2024 u 11:40 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nijakate: Dobro smo se spremile za Savehof

Pobjedi se nada i desni bek Tanja Ivanović

Rukometašice Budućnost Bemaksa su ostale bez šansi da se plasiraju u osminu finala Lige šampiona, ali će pokušati da i drugi put savladaju Savehof.

Izabranice Bojane Popović u petak gostuju švedskom timu (20.45), jedinom koji je bez bodova u dosadašnjem dijelu takmičenja. U prvom duelu u Podgorici krajem septembra bilo je 31:30 za "plave". To je bila i jedina poobjeda Budućnosti, uz remi u gostima protiv Bresta.

- Pokazale smo da igramo sve bolje iz utakmice u utakmicu. Dobro smo se spremile za ovaj meč i očekujem pobjedu. Biće teško jer i Savehof želi pobjedu, vjerovatno i one misle da su bolji tim od nas. Vidjećemo sve na terenu, ali mislim da smo spremne i da možemo da osvojimo dva boda. Protiv Đera smo u prethodnom kolu odigrale dobar meč, golmani su bili odlični, mlade igračice su pokazale mnogo dobrih stvari. Važno je da budemo koncentrisane tokom čitavog meča i možemo da očekujemo dobar rezultat – kazala je lijevi bek Kalidijatu Nijakate.

Pobjedi se nada i desni bek Tanja Ivanović.

- Nijesmo prikazale dobru igru u dosadašnjim mečevima u gostima, ni dobru energiju koja se od nas očekivala. U Švedskoj je prilika da pokažemo da možemo da igramo dobro i u gostima. Važno je da uživamo u igri, da ne bude pritiska i da probamo da izvučemo što više iz te utakmice. Savehof je mlada i uigrana ekipa, dosta trče i napredovale su tokom sezone. Ipak, očekujem da ćemo ih savladati drugi put ove sezone – kazala je Tanja Ivanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:17