Detalj sa prve utakmice između Jadrana i Savone / -FOTO: PVK JADTAN
22/03/2024 u 12:39 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novljani jure minus šest protiv Savone

Revanš osmine finala Evro kupa za vaterpoliste igra se sjutra od 18 sati

Vaterpolisti Jadrana će nakon poraza od Savone u prvom meču osmine finala Evro kupa (10:16) danas će u revanšu ugostiiti Italijane i probati da sustignu prednost rivala. Međutim, jasno je da će to biti teško, a trener Novljana Petar Radanović  poručio je danas će njegovi izabranici učiniti sve da savladaju favorizovanog rivala.

-Prvi meč nije završen kako smo zamislili. Dvije sedmice su prošle od njega, analizirali smo, uvidjeli smo greške i pripremili se. Manjak agresivnosti je bio glavni problem. Plivanje i duele jedan na jedan moramo da dignemo na veći nivo i izborimo se za pozicije koje su nam potrebne. Ako budemo na pravom nivou, ako odbrana bude bolje funkcionisala možemo da upišemo pobjedu, a ako nam se ukaže prilika da anuliramo poraz iz Italije, iskoristićemo je - kazao je Petar Radanović.

Reprezentativac Crne Gore iz redova Jadrana Vasilije Radović vjeruje da će ekipa ispraviti greške iz prvog meča.

-Dobro smo se spremili za revanš, uvidjeli smo greške koje smo pravili u prvom meču. Ako ispravimo sve što nije valjalo u Italiji, vjerujem da ćemo upisati pobjedu, e sad da li ćemo uspjeti da nadoknadimo minus šest ostaje da se vidi – poručio je Radović.

Sjutrašnja utakmica zakazana je za 18 časova.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:06