Sa treninga Cetinjana / -FOTO; CETINJSKI LIST
04/08/2023 u 14:06 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rukometaši Lovćena počeli pripreme

Biće prava stvar da igramo protiv velikih, s obzirom na to da gotovo deset godina Lovćen nije bio u situaciji da igra ovakve utakmice - istakao je trener Pero Milošević

Nakon skoro tri mjeseca pauze, rukometaši Lovćena počeli su pripreme za novu sezonu. U potpuno drugačijem sastavu i sa novim trenerom Perom Miloševićem, Cetinjani su juče odradili prvi trening u dvorani SC „Lovćen“.

Milošević je u svom prvom obraćanju novinarima po povratku u Lovćen kazao da se nada dobrim rezultatima.

-Ovo je moj treći mandat na klupi Lovćena, a peti ukupno, s obzirom da sam u dva navrata boravio obdje kao igrač. Prvi put je bilo veoma uspješno, kao i drugi put sa dosta mlađom ekipom. To su bile različite okolnosti, teško je spominjati ono što smo napravili prije više od 20 godina, to će teško koji muški klub u Crnoj Gori uspjeti da ponovi. Daj Bože, ali ne mora da znači da mi nećemo raditi marljivo, da nećemo biti strpljivi kako bi se vratili. Dosta je izgubljeno, Lovćen nije igrao SEHA ligu, gdje su mladi momci mogli da napreduju protiv dobrih ekipa. Nadamo se da ćemo od ove sezone biti prisutni na svim frontovima – rekao je Milošević za „Radio Cetinje“.

Cetinjani će tokom pripremnog perioda odigrati nekoliko kontrolnih utakmica, a njihov cilj je osim odbrane duple krune u Crnoj Gori, prikažu što bolje partije u EHF Evropskoj ligi. Miloševićevi izabranici će, podsjećamo, u ovom takmičenju igrati u grupi sa Flensburgom, Kadetenom i Elverumom.

- Biće dosta posla, moramo da radimo na fizičkom planu. Bitno je da osjećam da ima pozitivne energije i da momci hoće i žele da se nametnu. Obećavam dobar rad, a poslije toga dolaze i rezultati. Ne možemo nešto ekstra da obećamo u Evropi, preskočili smo jednu ili dvije stepenice. Biće prava stvar da igramo protiv velikih, s obzirom na to da gotovo deset godina Lovćen nije bio u situaciji da igra ovakve utakmice – poručio je Milošević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 15:40