Pero Milošević / -FOTO: STEFAN IVANOVIć/MATCHLENS
20/11/2023 u 15:54 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milošević: Želimo da se nadmećemo sa Kadetenom

Rukometaši Lovćena sjutra gostuju u Šafhauzenu u 4. kolu Evropske lige

Lovćen je nakon tri kola u Evropskoj ligi i dalje na nuli, ali je bio blizu da protiv Kadetena napravi iznenađenje prošlog utorka u "Bemaks areni". U finišu je presudilo iskustvo švajcarskog tima koji je slavio (29:26), ali i nekoliko diskutabilnih odluka grčkog sudijskog para. Cetinjanima je takođe ponestalo snage i šansa da osvoje makar bod otišla je u nepovrat, a novu će imati sjutra u Šafhauzenu protiv istog rivala. Jasno, biće mnogo teže izabranicima Pera Miloševića.

- Kadeten nije ista ekipa na strani i kod kuće. Nemaju još poraz u švajcarskom prvenstvu, znamo kvalitet koji imaju i prava je šteta što nismo osvojili bod na našem terenu. Bod koji smo zaslužili, a da tako ne bude uticalo je nekoliko sudijskih odluka i nedostajala je još neka odbrana naših golmana, iako je Filip Borozan u prvom poluvremenu bio odličan - kazao je trener Lovćena Pero Milošević.

Neće Milošević ni u Šafhauzenu imati kompletnu ekipu na raspologanju.

- Želimo da se nadmećemo i da damo sve od sebe. Imamo i mi adute i uzdamo se u našu borbenost. Otežavajuća okolnost će biti izostanak Šćekića koji ima problema sa prehladom, nemamo ni Lakićevića i Lekića koji bi nam bio značajan u fazi odbrane, dok Madžovski daje sve od sebe na treninzima i sa polomljenim prstom. Da mi damo sve od sebe, pa ćemo da vidimo za koji će to rezultat biti dovoljno - istakao je Milošević.

Utakmica u Šafhauzenu igra se sjutra od 18 časova i 45 minuta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 15:32