/ Фото: Бар инфо
20/11/2021 u 08:29 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ученици из Бара нижу успјехе на спортским такмичењима

У оквиру Школских спортских игара ђаци из града под Румијом највише освојили бројна прва мјеста

У току су регионална такмичења у оквиру Школских спортских игара гдје су ученици из Бара највише освојили бројна прва мјеста, а самим тим и пласман на државна такмичења које ће се одржати крајем новембра и почетком децембра ове године.

Кошаркаши Гимназије „Нико Роловић” су освојили прво мјесто на такмичењу средњих школа које се одржало  у Херцег Новом савладавши у полуфиналу вршњаке из Средње мјешовите школе „Иван Горан Ковачић” Херцег Нови, а у финалу и Средњу мјешовиту школу „Младост” из Тивта.

За Гимназијалце из Бара су наступили, Немања Вујошевић, Никола Гленџа, Александар Јоличић, Ристо Божовић, Александар Шуша, Петар Косовић, Матија Спичановић, Данило Вуковић и Огњен Војводић а са клупе их је водио проф. Лазар Мацановић.

Дјевојке из исте школе су поражене у финалу регионалног такмичења од кошаркашица из школе у Херцег Новом и заузеле су друго мјесто на регионалном такмичењу.

Такође, су ученици ОШ „Блажо Јоков Орландић” били најбољи на фудбалском турниру за основне школе који је одржан у  Херцег Новом. За најбољег играча туринира проглашен је Лука Перовић из побједничке екипе, а школу је предводио са клупе проф. Младен Бабић.

У склопу такмичења у Бару је одржан турнир у одбојци за средње школе. Обије титуле , мушкарци и дјевојке, а самим тим и пласман на државно првенство, освојила је  екипа Гимназије „Нико Роловић”.

За Гимназију су наступиле, Андреа Кнежевић, Лана Лабовић, Миа Ражнатовић, Калина Ковачевић, Маша Драгојевић, Милица Дабановић, Сташа Кривокапић, Нађа Медин, Маја Раичевић, Вјера Зарубица, Маја Раичевић, Теодора Аџић и Нора Шабовић а са клупе их је водио проф. Лазар Мацановић.

Кошаркаши ОШ „Југославија” на такмичењу у Херцег Новом убједљиво су савладали све своје ривале и освојили наслов регионалног првака. Екипу је предводио проф. Горан Канкараш.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:23