Веселин Вујовић / - Фото: Фејсбук
06/01/2022 u 13:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Веселин Вујовић: Не знам коме је у интересу да се игра шампионат Европе у оваквим условима

Прослављени црногорски рукометаш, а сада тренер, Веселин Вујовић, казао је да шампионат Европе треба отказати

Вуjовић коjи jе био селектор Словениjе, коjи се недавно разишао са екипом Вардара, након сериjе пораза у Лиги шампиона, сматра да сморта наjбољих селекциjа Старог континента, у ситуациjи када jе већина репрезентациjа у озбиљним проблемима са коронавирусом, губи сваки смисао.

- Искрено, заиста ми ниjе jасно коме jе нормалном у интересу да се овакав турнир одигра. Колико има смисла да екипе са по шест, седам заражених играча путуjу да би у случаjу позитивног теста ти момци морали бити у изолациjи, а онда се након десетак дана без тренинга вратити на паркет да играjу утакмице? То нема везе са животом и здравим мозгом. Какав рукомет ћемо онда гледати? Никакав, ето какав. А да не спомињем могућности повреда - рекао jе Веселин Вуjовићу интервjуу за Index HR, па наставио:

- Претпостављам да ће и државе организатори увести неке мјере па би се лако могло догодити да се турнир одигра без публике. Питам jа сада те мудраце, а за кога се онда шампионат Европе уопште игра? Моjе мишљење jе да се Европско првенство мора отказати. Неће свијет пропасти ако прескочимо jедан турнир.

Планирано је да шампионат Европе почне 13. јануара.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 13:02