Koza na Novom Beogradu / - N1
28/07/2023 u 14:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Izazvala oduševljenje: Koza prošetala Novim Beogradom

Neočekivana posjeta među zgradama jednog novobeogradskog bloka

Stanare Bloka 38 na Novom Beogradu koji su se zatekli u jutarnjoj šetnji ili su brzim koracima žurili na posao, iznenadio je za ovo naselje neobičan prizor – koza koja radoznalo šeta trotoarom Bulevara Milutina Milankovića, Rijetko viđen prizer zabilježio je reporter N1 televizije.

Novi Beograd je već duže vrijeme poželjna destinacija za život, i možda je rogata gošća odlučila da došeta i uveri se sama čemu toliki "hajp". Možda je i ona čula da se u obližnjim IT firmama može fino zaraditi, ili je jednostavno privuklo prostrano novobeogradsko zelenilo, ili se uputila u luksuzno stambeno naselje u susednom Bloku 65, da proveri ko je taj Novak Đoković, "koza" (GOAT) o kojoj cio svijet priča ovih dana.

I dok su ljudi oduševljeno uzimali svoje mobilne telefone kako bi uslikali najnoviji dodatak novobeogradskoj fauni, psi nisu bili toliko gostoprimljivi. Režali su i lajali, kao da hoće da kažu: "Beži, rogati stvore, ovo je naša teritorija". Psi kao psi, ni na mačke se još nisu navikli, a kamoli na koze.

Nažalost, dva psa su se otrgla sa povoca i svojim zubima krenula na sirotu kozu. Građani su uspjeli da ih razdvoje, ali je radoznaloj gošći ostao ožiljak na repu kao uspomena na novobeogradsku šetnju.

Vidjevši da je vrag odnio šalu, i da bi koza mogla da strada – ili od nervoznih pasa, ili od užurbanih automobila – građani su u pomoć pozvali Veterinu Beograd koja će životinju smjestiti na sigurno dok se ne pronađe njen vlasnik, javlja N1.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
KOŽANOVI BEOGRAD
29. april 2024 08:00