Danka Ilić / - SCREENSHOT/ FACEBOOK
28/03/2024 u 10:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spasilac: Isključena mogućnost da je djevojčica slučajno otišla u neku kuću u Banjskom Polju

Spasilac Gorske službe za spasavanje Srbije Aleksa Gluščević izjavio je da je GSS bio na terenu sat vremena nakon prijave nestanka dvogodišnje Danke Ilić, i da je u koordinaciji sa pripadnicima MUP-a, pregledana svaka kuća, kao i cio teren.

Kako je objasnio, prvog dana potrage za djevojčicom učestvovalo je dosta mještana, veliki broj pripadnika žandarmerije, kao i pripadnika MUP-a, i dodao da je prema procjeni bili oko 500 ljudi na terenu prvog dana.

- Što se tiče pregleda cijelog naselja to je izvršio MUP. Svaka kuća je pregledana tako da je isključen taj momenat da dijete nije slučajno otišlo u neku kuću, pogotovo ako neko nije tu. Sve je pregledano, to je izvršio MUP, to nije naša djelatnost, a što se tiče pregleda terena i šume, detaljno je sve pregledano - rekao je Gluščević, prenosi N1.

Potraga za malom Dankom: Preokret u istrazi?

Potraga za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora i dalje traje. Nakon 27 sati pretrage, u kojoj su učestvovali policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani, MUP je u srijedu saopštio da se pretraga terena u naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji prekida, jer sve ukazuje da dijete nije tu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:17