/ Фото: Архива
26/05/2021 u 15:18 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић полаже вијенац на мјесто убиства Душка Јовановића

Потпредсједник Владе раније је казао да очекује да питање истраге треба ускоро да добије епилог

Потпредсједник Владе Црне Горе и координатор служби безбједности Дритан Абазовић најавио је да ће положити сјутра вијенац на мјесто убиства главног и одговорног уредника дневног листа Дан, Душка Јовановића.

Из Владе су најавили да ће, након полагања вијенца, Абазовић дати изјаву за медије.

Подсјетимо, Абазовић је казао недавно на панел дискусији на Универзитету Црне Горе у Подгорици да очекује да ће питање истраге убиства Душка Јовановића ускоро добије епилог.

- То је највећа ствар коју би Влада могла да уради. Нећу да износим детаље, ништа нећу да обећавам, само ћу да кажем да смо напоре уложили, али нам вријеме није савезник, нажалост. Тај случај најбоље говори у каквом смо систему живјели, а ми треба да радимо задатак који је био задатак Влада прије наше - додао је он.

Абазовић је тада казао да тај случај није значај само због новинара и његове породице, већ због саме симболике који тај случај носи.

- Уложићемо све напоре, али не можемо због ранијег терета не можемо да кренемо напријед. Један орган је спреман да крене у борбу, али нама требају још два. Не подржавам медијску хистерију, нити ове медије који шире националну и вјерску мржњу- додао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 02:10