/ - RADE KOPRIVICA
25/07/2022 u 23:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović sa sportistima: Stasavaju generacije koje će Crnu Goru voditi u neslućene visine

Crna Gora računa na vas, naveo je Abazović

Premijer Dritan Abazović i ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević priredili su večeras na Vili Gorica prijem za crnogorske sportiste koji su u prethodnom periodu ostvarili zapažene rezultate na međunarodnim takmičenjima.

- Crnogorska zastava vijorila se na četiri kontinenta: u Oranu, Alabami, Nahariji, Pragu, Pazardžiku, Skoplju i sinoć u Podgorici. Medalje koje ste osvojili za nas su zlatnog sjaja. Odnos naših sportista prema grbu na grudima putokaz je cijeloj državi koji svi treba da slijedimo. Stasavaju generacije sportista koje će Crnu Goru voditi u neslućene visine. Niz njih će postati idoli mladim ljudima. Neki od njih to već i jesu. Pokazali su da su dorasli toj bremenitoj i zahtjevnoj ulozi. Zato vjerujemo u njih. Crna Gora računa na vas- naveo je Abazović.

image
- RADE KOPRIVICA

Osim osvajača medalja na Mediteranskim igrama, Svjetskim igrama u džiju-džici, Balkanskom seniorskom džudo prvenstvu, na prijemu je prisustvovala i mlada muška košarkaška reprezentacija i ženska Košarkaška juniorska reprezentacija, sa predsjednicima saveza, selektorima i članovima stručnog tima.

Na prijemu su pored premijera i ministra Laloševića govorili košarkaš Fedor Žugić i karatistkinja Milena Jovanović.

Predsjednik Košarkaškog saveza Nikola Peković, uručio je bronzane medalje koje je mlada muška košarška reprezentacija ostvojila juče na Evropskom prvestvu – predsjedniku Vlade Abazoviću, ministru Laloseviću i predsjedniku Crnogorskog olimpjskog komiteta Dušanu Simonoviću.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:10