Akciji Crvenog krsta Cetinje odazvali se mladi cetinjani / - FOTO: CRVENI KRST CETINJE
09/03/2024 u 17:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Akcija Crvenog krsta: Cetinjski gimnazijalci održali čas humanosti

Danas je u prostorijama Crvenog krsta Cetinje održana jubilarna deseta Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi cetinjske Gimnazije, na kojoj je prikupljeno 14 jedinica krvi, saopšteno je iz Crvenog krsta Crne Gore

Akcija u organizaciji Gimnazije na Cetinju, u saradnji sa Zavodom za transfuzijom Crne Gore i Crvenim krstom Cetinja, pokazatelj je humanosti ovih mladih ljudi i posvećenosti pravim vrijednostima njihovih profesora.

- Današnji ispit humanosti položen je sa najvišom ocjenom a krug dobrovoljnih davalaca krvi na Cetinju od danas je bogatiji za ove mlade humane ljude - navedeno je u saopštenju Crvenog krsta Cetinje.

Medicinsko osoblje Zavoda za transfuziju Crne Gore i volonteri Crvenog krsta Cetinje, dočekivali su jutros od 9 časova potencijalne davaoce – đake i nastavnike, i sa njima prošli sve neophodne zdravstvene procedure.

Gimnazija je za podršku današnjem času humanosti, uputila zahvalnost predstavnicima iz OŠ "Njegoš", OŠ "Lovćenski partizanski odred", SLŠ "Petar Lubarda" kao i gostima iz SMŠ "Danilo Kiš" Budva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 18:08