Komani, pošumljavanje / - MPNI
10/02/2024 u 15:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Akcija pošumljavanja sadnica crnog bora u dvorištu OŠ „Boško Radulović“ u Komanima

Iz Ministarstva prosvjete su najavili da će u narednim danima nastaviti sa akcijom sadnje u novim školama, čime će društveno korisnim radom podići svijest kako kod učenika, tako i kod svih građana

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija juče je u saradnji sa Glavnim gradom i preduzećem „Zelenilo“ d.o.o. Podgorica, uz podršku kompanije „Mondelez“, sprovelo akciju pošumljavanja sadnica crnog bora u dvorištu OŠ „Boško Radulović“ u Komanima.

Aktivnost pošumljavanja je dio akcije koja za cilj ima sadnju 100.000 sadnica crnog bora širom Crne Gore, u okviru projekta „Borimo se za naše šume“.

image

Komani, pošumljavanje

- MPNI
image

Komani, pošumljavanje

- MPNI

- U kampanji koju su realizovale kompanije „Mondelez International“ i Nelt Grupa sa partnerima, sadnicama će se u narednom periodu ozeleniti dvorišta brojnih škola širom Crne Gore. Predstavnici Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija osim sprovedene akcije, upoznali su se i sa realizovanim radovima koji se odnose na rekonstrukciju i renoviranje škole „Boško Radulović“  u Komanima, navodi se u saopštenju.

Najavili su da će u narednim danima nastaviti sa akcijom sadnje u novim školama, čime će društveno korisnim radom podići svijest kako kod učenika, tako i kod svih građana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

27. april 2024 09:47