/ foto - DEMOKRATE
13/11/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić: Dan Prijestonice podjeća da je svaka kap istorije utkana u temelje slobode naše zemlje

Sretan Dan Prijestonice svim Cetinjankama i Cetinjanima i svima koji Cetinje nose u srcu! Neka naš grad cvjeta u miru, slobodi i prosperitetu, poručio je Bečić

Potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić čestitao je 13. novembar, Dan Prijestonice Cetinje.

-S ponosom i čašću obilježavamo Dan Prijestonice, dan koji nas podsjeća da je svaka kap naše istorije utkana u temelje slobode i pravde naše zemlje. Cetinje nas uči da mudrost nije samo u slavljenju prošlosti, već i u hrabrom suočavanju sa izazovima budućnosti, čuvajući vječiti plamen slobode i pravde. Neka nas ovaj dan podsjeti na našu zajedničku odgovornost da čuvamo i njegujemo nasljeđe naših predaka, da gradimo budućnost koja će biti dostojna naše prošlosti- naveo je Bečić.

Sa ponosom, kako navodi, gledamo naprijed, čuvajući sjećanja na sve one koji su doprinijeli da Cetinje postane simbol crnogorske državnosti i kulture.

- Sretan Dan Prijestonice svim Cetinjankama i Cetinjanima i svima koji Cetinje nose u srcu! Neka naš grad cvjeta u miru, slobodi i prosperitetu- poručio je Bečić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:05