Boris Bogdanović / foto: Demokrate
10/12/2023 u 11:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bogdanović: Promocija ljudskih prava neka bude neprekidna, a napredak zajednički cilj

Neka nas današnji dan podsjeti na važnost prava i dostojanstva svakog pojedinca, te na obavezu koju imamo prema sebi i budućim generacijama da izgradimo društvo u kojem svako ljudsko biće uživa jednakost, slobodu i pravdu, kazao je Bogdanović

Međunarodni dan ljudskih prava je simbol naše neprekidne posvećenosti unapređenju i poštovanju ljudskih prava, koje su temeljni stub naše državne politike i suština našeg zajedničkog identiteta, kazao je Boris Bogdanović, generalni sekretar i predsjednik Kluba poslanika Demokrata.

- Neka nas današnji dan podsjeti na važnost prava i dostojanstva svakog pojedinca, te na obavezu koju imamo prema sebi i budućim generacijama da izgradimo društvo u kojem svako ljudsko biće uživa jednakost, slobodu i pravdu - kazao je Bogdanović.

Istakao je da je naša zajednička misija da ove vrijednosti njegujemo, štitimo i promovišemo, stvarajući okruženje u kojem svaki glas ima težinu i značaj.

- S ponosom i optimizmom, svim građanima Crne Gore čestitam Međunarodni dan ljudskih prava. Neka naša nastojanja u zaštiti i promociji ljudskih prava budu neprekidna, a naš napredak zajednički cilj. Na putu ka ovom cilju, zajednički hodamo rame uz rame, obavezani na stvaranje pravičnije i pravednije budućnosti za sve - naveo je generalni sekretar i predsjednik Kluba poslanika Demokrata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 11:45