GP URA organizovala iftar u Rožajama / - FOTO: GP URA
03/04/2024 u 22:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

GP URA organizovala iftar u Rožajama

Rožajski odbor Građanskog pokreta URA večeras je organizovao iftar za svoje članove, simpatizere i prijatelje kome je prisustvovalo preko 700 ljudi, saopšteno je iz partije.

Predsjednik rožajske URE Husein Ljaić se zahvalio svima na prisustvu i poručio da je Ramazan mjesec posta, dobročinstva, humanosti i plemenitosti i da je naša misija u ovom mjesecu činjenje dobra prema drugima.

Predsjednik GP URA Dritan Abazović se zahvalio svima što su došli u velikom broju i istakao da mu je čast što i ovog puta, sada već tradicionalno prisustvujem iftaru u Rožajama.

- Ideja posta je da budemo bolji ljudi, da se solidarišemo sa svima onima koji su u nevolji i da učinimo sve što je u našoj moći da mijenjamo društvo na bolje. Nikad ne treba da okrećemo leđa dobru i da se odričemo želje da budemo bolji i pravedniji ljudi, spremni da pomognemo svima onima koji su u nevolji. Građanski pokret URA će dodijeliti u to ime jednu skromnu donaciju za djecu Palestine koja i tokom ovog Ramazana stradaju - poručio je Abazović.

Abazović je na kraju poželio svima sve najbolje u predstojećoj godini, puno zdravlja, sreće i veselja i čestitao predstojeći Bajram.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:49