Jedinstveno - novi proizvodi / -DOMAćA TRGOVINA
20/03/2024 u 08:00 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jedinstveno - Novi proizvodi u Aroma, City i Conto marketima

Ove proizvode ne možete kupiti, jer nemaju cijenu, neprocjenjivo su važni i nikada nisu na akciji

U svijetu maloprodaje ključni igrači nisu samo proizvodi, već i predani zaposleni i prijatna atmosfera u maloprodajnom objektu. Kada se iskustvo kupovine podigne na viši nivo i postane lijepo iskustvo, gradi se dugoročna lojalnost između kupca i zaposlenih. U 63 objekta Aroma, City i Conto marketa širom Crne Gore, svaki zaposleni preuzima svakodnevno veliku odgovornost prema sebi i kompaniji za koju radi, ali i prema potrošačima, a ta Odgovornost je ovih dana spakovana u novo veliko tetrapak pakovanje osvježavajućeg i blagog ukusa.

„Moj razvojni put u ovoj kompaniji je dokaz da se odgovornost kod nas visoko vrjednuje, ali i da nema cijenu. Odgovornost prema poslu je učinila da napredujem do visoke pozicije, i danas važim za članicu tima koju će svi prvu pozvati u pomoć, a ja ću uvijek pomoći“ ističe Nada Marković, direktor maloprodaje Aroma marketa.

image

Nada Marković, direktorica maloprodaje

-DOMAćA TRGOVINA

Zaposleni su i integritet pažljivo upakovali u jedinstveno pakovanje uz puno pravičnosti sa 100% prirodnosti i ovo se u Aroma, Conto i City marketima nikada ne mjeri. Ova esencija jedinstvenih principa i neodoljivih kremastih tekstura svakodnevno osvaja srca partnera, kolega, ali naših potrošača.

Maja Radetić, analitičar u robnim kategorijama, prenosi kako integritet i pravičnost na nju djeluju: „Za 5 godina koliko sam u ovoj kompaniji imala sam prilike da radim na različitim pozicijama i uvijek sam se pridržavala istih principa. Kada donosiš pravične odluke i ulažeš svoj integritet u ono što radiš, to se odražava na poslovanje čitave kompanije, i zato nas poštuju naši partneri“.

image

Maja Radetić, analitičar u robnim kategorijama

-DOMAćA TRGOVINA

Svakodnevno hrabro suočavanje sa izazovima mnogo je lakše uz stimulativni napitak „Hrabrost za tebe“, koji je postao nezamjenjiv saveznik. Ova doza hrabrosti, koja se nalazi u limenki od 500 ml, sadrži 70 mg ponosa, podstiče rad bioloških procesa, inicijativu i inovacije, i dugoročno prevazilazi granice.

Edina Babačić, menadžerka u robnim kategorijama, svakog dana konzumira po jednu limenku hrabrosti i kaže: Ja sam u ovoj kompaniji među najmlađima po stažu, to me ohrabrivalo da budem još bolja. Zahvaljujući hrabrim odlukama prema našim dobavljačima, partnerima i kolegama, zadobila sam povjerenje svih. Ovo je dokaz da je hrabrost ono što nas odlikuje i zbog čega nas drugi cijene“, rekla je Edina.

image

Edina Babačić, menadžerka robnih kategorija

-DOMAćA TRGOVINA

„Timski rad za tebe“ u kesici krekera postao je neizostavan element za postizanje najboljih rezultata u  kompaniji, a uz ovaj proizvod uvijek je garantovano dobro društvo, bez obzira na poziciju.

Sve ovo potvrđuje i Manja Brajović, saradnik u računovodstvu, koja ističe: Iza mene su godine predanog rada, hiljade i hiljade računa i obračuna. Sama nikad ne bih uspjela da odradim sve što smo do sada postigli, ali uz dobar tim, možete uvijek računati na uspjeh“.

image

Manja Brajović, saradnik u računovodstvu

-DOMAćA TRGOVINA

Aroma, City i Conto marketi distribuiraju širom Crne Gore i „Optimizam za tebe“ u malim, ali jakim dozama, jer vjeruju da svijet zaslužuje najbolje od njih i njihove kompanije. Ova doza optimizma, prepuna osmijeha i dobrih ideja, širi pozitivan stav među 1.000 zaposlenih i više od 50.000 komšija koji svakoga dana posjete markete.

Goran Živković, pravnik, za optimizam ima komentar: „Za 8 godina rada u ovoj kompaniji još uvijek se nisam odlučio da li mi je važniji timski rad ili optimizam, ali znam da svako u ovoj kompaniji zaslužuje moje vrijeme, riječ podrške i brzu reakciju. Samo tako ove vrijednosti dobijaju na cijeni. Tako raste i vrijednost naše kompanije“.

image

Goran Živković, pravnik

-DOMAćA TRGOVINA

Ako želite da otkrijete tajnu ukusa i budete dio neprocjenjivih trenutaka, Aroma, City i Conto marketi uvijek su tu za sve vas otvorenih vrata.  Svi ovi proizvodi, koji se nalaze u aromamarketi.me, imaju svoj značaj, jačinu, posvećenost, oni su atraktivni i svi ih vole, ali oni nemaju cijenu, a uvijek su veoma  cjenjeni, nikada nisu na rasprodaji, poručuju zaposleni, jer ih čuvaju samo za tebe, tebe i tebe, sve za tebe! Aroma.City. Conto.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:28