Donacija Volcano / -VOLCANO-VEZUV
25/03/2024 u 13:28 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

KCCG doniran najmoderniji digitalni rendgen aparat vrijedan preko 90.000 hiljada eura, slijede nove društveno odgovorne akcije

Kompanija Vezuv-Volcano vrijednom donacijom započela aktivnosti proslave jubileja, pod nazivom “25 godina na svom mjestu“

Kompanija Vezuv-Volcano slavi značajan jubilej – 25 godina poslovanja, i ugovorom o donaciji KCCG započela je niz društveno odgovornih aktivnosti ove godine, pod nazivom “25 godina na svom mjestu”.

Za početak, na dan osnivanja kompanije “Vezuv” koji je ujedno i dan sreće 20.mart, a u skladu sa dubokim uvjerenjem o tome koliko je važno društveno odgovorno poslovanje, u Vezuv-u je odlučeno da će aktivnosti proslave jubileja početi tako što će podržati zdravstveni sistem naše zajednice, kroz donaciju preko 90.000 hiljada eura vrijednog automatizovanog digitalnog RTG aparata za potrebe Instituta za bolesti djece KCCG.

Ovaj važan trenutak ne samo što označava dugogodišnji uspjeh i posvećenost Vezuv-Volcano, kompanije koja je za protekli četvrt vijeka stigla do pozicije lidera na tržištu, već isto tako predstavlja priliku da se zahvalimo zajednici koja nas je podržala tokom ovog puta.  

Zato danas doniramo najmoderniji, automatizovani digitalni RTG aparat Multix Impact proizvođača Siemens, sa pratećom opremom KCCG – Instutita za bolesti djece, ne samo zato što KCCG predstavlja stub zdravstvene zaštite za našu zajednicu već je i simbol nesebične brige o zdravlju svih nas, posebno najmlađih.

Svjedoci smo da je tokom proteklih godina, KCCG je bio ključan u pružanju medicinske pomoći, liječenju bolesnika i podršci onima koji su se suočavali s raznim zdravstvenim izazovima. Zdravstveni sistem je temelj svakog društva, a podržavanje institucija kao što je KCCG ključno je za osiguranje pristupačne i kvalitetne zdravstvene zaštite za sve građane. Kroz našu donaciju, želimo podržati napore bolnice u pružanju vrhunske medicinske usluge, nabavci neophodne opreme i unapređenju kvaliteta života pacijenata, posebno djece kao najostljivije kategorije pacijenata.

Ova donacija nije samo izraz naše zahvalnosti zajednici već i naša obaveza prema budućim generacijama. Vjerujemo da je ulaganje u zdravlje naše zajednice ključno za izgradnju bolje budućnosti za sve nas – saopštila je direktorica korporativnih komunikacija Vezuv grupe Lena Bošković  

Direktor KCCG, dr Aleksandar Radović, zahvalio se kompaniji Vezuv-Volcano na vrijednoj donaciji posebno što je aparat namijenjen za dijagnostiku djece i što će RTG aparat najovije tehnologije zamijeniti postojeći koji je star 22 godine.

“U ime KCCG, IBD-a, a prije svega naših najmlađih pacijenata, najiskrenije se zahvaljujem kompaniji Vezuv-Volcano na ovom humanom činu. Koristim, takođe, priliku da vam čestitam jubilej, uvjeren da ćete, pored svoje osnovne djelatnosti, nastaviti i dalje sa drušveno odgovornim odnosom prema našoj zajednici. Ova donacija ima posebnu vrijednost, ne samo zbog toga što je namijenjena za dijagnostiku naših najmlađih pacijenata, već što će novi aparat zamijeniti postojeći koji je u upotrebi 22 godine. Novi digitalni rendgen aparat najnovije generacije, uz minimalnu dozu zračenja prilagođenu dobi i konstituciji djeteta, brzo i bezbjedno pruža kvalitetnu sliku ljekarima koja omogućava pravovremenu i preciznu dijagnozu. Drago mi je da ste i ovom prilikom odabrali KCCG da donirate ovaj vrijedni aparat, a mi ćemo, kao i do sada, opravdati  povjerenje društva u cjelini. Posvećenost svih subjekata našeg društva dobrobiti zajednice sa akcentom na zdravlje populacije, primer je koji nas inspiriše i podstiče da nastavimo da radimo sa istim entuzijazmom i predanošću“, kazao je dr Radović.

Digitalni RTG aparat biće isporučen IBD-u i dostupan ljekarima za dijagnostiku najmlađih pacijenata u naredna dva mjeseca.

image

Donacija Volcano

-VOLCANO-VEZUV
image

Donacija Volcano

-VOLCANO-VEZUV

 

 

                                                                                                

      

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:23