/ foto: ivan petrović
24/11/2023 u 17:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Perović: Ne prihvatam da budem dio medijskog cirkusa

Istakla je da pokušaji urušavanja njenog ličnog i profesionalnog integriteta zasnovani na lažnim informacijama, poluistinama i manipulacijama činjenicama, traju bez prestanka više od tri godine

Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelene Perović saopštila je da ne prihvata da bude dio medijskog cirkusa i komentariše navodne transkripte poruka, čiju, kako kaže, autentičnost niko nije potvrdio i ne može da potvrdi, a za koje postoji osnovana sumnja da su dobavljene i proslijeđene medijima na nezakonit način.

- Na adresu elektronske pošte kabineta Agencije za sprječavanje korupcije jutros su stigla pitanja iz ND Vijesti vezana za navodnu prepisku između mene i bivše predsjednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice. Tim povodom, javno saopštavam da ne prihvatam da budem dio medijskog cirkusa i komentarišem navodne transkripte poruka, čiju autentičnost niko nije potvrdio i ne može da potvrdi, a za koje postoji osnovana sumnja da su dobavljene i proslijeđene medijima na nezakonit način- navodi Perović u reagovanju. 

Istakla je da pokušaji urušavanja njenog ličnog i profesionalnog integriteta zasnovani na lažnim informacijama, poluistinama i manipulacijama činjenicama, traju bez prestanka više od tri godine. 

- U posljednje vrijeme dobijaju na žestini, ali me neće spriječiti da se i dalje, kao i tokom čitavog svog profesionalnog djelovanja, na zakonit način borim za zaštitu javnog interesa- saopštila je Perović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:12