Контрoла полиције - илустрација УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ / - КонтрOла полиције - илустрација УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
23/12/2021 u 12:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Појачане контроле мјера и овог викенда

Како истичу, контролом ће на терену руководити Управа за инспекцијске послове, уз асистенцију Управе полиције и у сарадњи са локалним самоуправом

Министарство здравља, Управа за инспекцијске послове и Управа полиције и ове седмице, од петка до недјеље вече, организоваће акцију појачане контроле поштовања прописаних епидемиолошких мјера у свим градовима Црне Горе, са посебним фокусом на општине у којима је забиљежен пораст броја заражених коронавирусом, као и на угоститељске објекте у којима је планирано организовање колективних прослава, саопштили су из овог ресора.

Како истичу, контролом ће на терену руководити Управа за инспекцијске послове, уз асистенцију Управе полиције и у сарадњи са локалним самоуправом.

 - Спроводиће се провјера посједовања Националне дигиталне ЦОВИД потврде у угоститељским објектима и осталим мјестима гдје се окупља већи број људи, као и да ли се крши мјера забране организовања свадби и других породичних весеља - напомињу они.

Министарство здравља још једном позива привреднике и грађане да буду одговорни и да се придржавају прописаних епидемиолошких мјера, прије свега због заштите здравља и својег и својих најближих и цјелокупне популације.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 01:35