Jakov Milatovic inauguracija / JAKOV MILATOVIC INAUGURACIJA - LAZAR RUZIC
20/05/2023 u 18:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prva dama Crne Gore zablistala na inauguraciji

Zanimljivo, Jakov i Milena odlučili su da usklade autfite, te se boja haljine slaže sa kravatom i džepnom maramicom novoizabranog predsjednika Crne Gore

Danas je Jakov Milatović položio zakletvu i zvanično stupio na dužnost predsjednika Crne Gore. Na svečanosti ga je pratila supruga Milena koja mu je tokom čitave njegove karijere bila najveća podrška. Po svemu sudeći, Crna Gora a i region ima novu ikonu stila, jer je prva dama Crne Gore izabrala nevjerovatno efektan a elegantan autfit za ovaj važan dan.

image

Jakov Milatovic inauguracija

JAKOV MILATOVIC INAUGURACIJA - LAZAR RUZIC
image

Jakov Milatovic inauguracija

JAKOV MILATOVIC INAUGURACIJA - LAZAR RUZIC

Supruga Jakova Milatovića već je poznata po svom sofisticiranom oblačenju, tako da dan inauguracije nije bio izuzetak da se pokaže istančan ukus. Milena je za ovu priliku ponijela nježno plavu haljinu tri-četvrt rukava, boje koju očigledno obožava jer smo je u toj nijansi vidjeli i tokom glasačkog dana. Zanimljivo, Jakov i Milena odlučili su da usklade autfite, te se boja haljine slaže sa kravatom i džepnom maramicom novoizabranog predsjednika Crne Gore.

Trodimenzionalni cvijet na ramenu daje ovoj lepršavoj haljini na preklop dodatni „vau“ efekat, a prva dama Crne Gore odlučila se za diskretan nakit i prirodniju šminku. Kosu je vezala u nisku punđu i odabrala je jednostavnu bež cipelu na štiklu, i zbog ovog efektnog a elegantnog izdanja već je porede sa Kejt Midlton, piše Hello magazin.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 07:53