Potpisivanje Memoranduma / - FOTO: ASK
26/09/2023 u 20:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Regionalnom saradnjom do efikasnije borbe protiv korupcije

U saopštenju se navodi da je ASK otvoren za usvajanje novih saznanja i dijeljenje sopstvene dobre prakse i da ostaje privržen saradnji sa srodnim institucijama iz okruženja

Regionalna povezanost, razmjena iskustava i znanja najjača su oruđa u borbi protiv korupcije. To su saopštili direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović i direktor Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije Bosne i Hercegovine (APIK) Elvis Kondžić, nakon potpisivanja Memoranduma o razumijevanju i saradnji između dvije institucije.

Iz ASK-a su kazali da je Memorandum potpisan u Budvi, u okviru događaja u organizaciji Kancelarije Ujedinjenih nacija za borbu protiv droge i kriminala (UNODC).

- Regionalna povezanost, razmjena iskustava i znanja najjača su oruđa u borbi protiv korupcije - poručili su Perović i Kondžić.
U saopštenju se navodi da je ASK otvoren za usvajanje novih saznanja i dijeljenje sopstvene dobre prakse i da ostaje privržen saradnji sa srodnim institucijama iz okruženja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 23:17