/ - FOTO: FACEBOOK
08/08/2022 u 13:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šćekić obećao: Zdravstveni radnici u Urgentnom centru biće nagrađeni po 15 odsto na platu

To je motiv da nastave da rade, ali i da pokažu ostalim zdravstvenim radnicima da slijede njihov primjer, poručio je ministar

Prvom narednom platom biće nagrađeni zdravstveni radnici u Urgentnom centru sa 15 odsto na platu, kazao je ministar zdravlja Drragoslav Šćekić.

Šćekić je kazao da je razlog posjete sa premijerom da izraze zahvalnost zdravstvenim radnicima na požrtvovanosti tokom pandemije. 

- Odlučili smo da predložimo menadžmentu da zaposlene u Urgentnom centru nagrade 15 odsto na plate. To je motiv da nastave da rade, ali i da pokažu ostalim zdravstvenim radnicima da slijede njihov primjer- kazao je Šćekić.

Istakao je da se prati rad svih službi, ali da ovog puta kreću od Urgentnog centra.

Ministar je kazao da je želja Vlade da podigne na najviši nivo sistem zdravstvene zaštite, ali i unaprijedi uslove za rad zdravstvenim radnicima.

Premijer Dritan Abazović kazao je da je najveći prioritet zdravstveni sistem i da će naći način da svaka jedinica u Crnoj Gori bude nagrađena.

- Nema više stajanja kada je riječ o ulaganju u zdravstveni sistem. Ponosan sam na naše zdravstvene radnike zbog svega što čine za naše građane- kazao je Abazović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:34